Yhteistyö­­kump­panit

Kiitos kaikille yhteistyö­kumppaneil­leni tuesta!

Nutri Works

nutriworks.fi

Ensimmäinen yhteistyökumppanini ja heiltä saan lisäravinteet boostaamaan matkaani. Kotimaisuus sekä puhtaus on minulle tärkeää ja nämä kriteerit täyttyvät Nutri Worksin kanssa. #nutriworksfinland #nutriworksathlete

Hieros

hieros.fi

Painonnosto on nivelille sekä rangalle kuormittavaa ja on erittäin tärkeää huoltaa kroppaa säännölisesti. Hieroksen Heikki pitää mun rangan suorassa ja nopeuttaa palautumistani.

Markkinointitoimisto Tovari

tovari.fi
tovarisport.fi

Omia kotisivuja suunitellessani kävin monen muun urheilijan sivuilla. Iski kateus kun näin Toivari Oy:n tekemiä sivuja urheilijoille. Sivut ja näkyvyys mietitään kaikkien osapuolien kannalta; urheilijan, sponsoreiden sekä fanien. Kiitos Toivarin poppoo kun teitte nämä hempeät sivut mulle sekä ylläpidätte näitä.

LauraWeightlifting

lauraliukkonen.com

Perustin toiminimellä oman yrityksen, mikä tarjoaa painonnoston valmennusta. Tarkoituksena rahoittaa tuloilla omaa urheilua, sillä haaveena vähentää nykyistä päätyötäni.

#LauraWeightlifting

Helsinki Core Trainers

coretrainers.fi

Fysiikkavalmennus on tärkeää kun tähtäin on korkealla. Usein sokaistuu oman lajin treeneihin ja Corella kehitetään mun fysiikkaa sekä heikkouksia boxin ulkopuolelta.